Känner mej nöjd med dagen

Tycker jag hunnit med en del idag. Krattat en del löv. Inte riktigt halva trädgården men nästan. Har även tvättat bilen vilket var otroligt välbehövligt. Där emellan har jag hunnit med ett kvartsamtal på Neos dagis. De hade inget negativt att säga denna gången. Han är väldigt framåt och social. Duktig på att räkna och kan alla färger. Min kille det. Vilka härliga dagar vi har haft nu. Idag (nu kl halv sju) så har det varit upp mot 20 grader varmt. I LOVE IT!Nu ska jag försöka få lite kids i säng, har börjat bli lite svårt sen vi ställde om klockan. Jaja, de vänjer sej väl igen. Så länge de inte ska upp tidigt och iväg på nåt så är det ju lugnt men annars är det ju omöjligt att få upp dem. Ha en bra kväll alla.

Puss på dere


Hej hopp!

Är hemma en snabbis innan jag ska hämta grabbarna bus från skolan. Var tvungen att åka hem idag efter att jag lämnat dem. Milton skulle ner på Bvc och mätas och vägas. Han hade gått upp mer än förra gången. Antagligen för att han hade varit förkyld ett par veckor då. Matlusten brukar ju inte vara på topp när man är sjuk. Har lovat grabbarna att jag skulle gå och möta dem vid skolan så jag får ställa bilen hos mamma och pappa. Det tar ca tio min därifrån. Funderar även om jag ska ta en tur in på Eriks hjälpen och se om jag kan fynda nåt kul. Det ligger ju precis brevid skolan. Kläder och sånt tycker jag är liye läskigt att köpa begagnat men de kan ju ha en del annat kul.

Igår var jag och grabbarna i Norge och handlade. Köpte två blöjpaket, 1kg lax, 800g pannbiffar, 2kg räkor, 1kg kräftor, 800g kokkorv, taco dinner, 2 limpor och lite annat tjafs och det gick på strax över 300 kr. Helt otroligt vad billiga em del saker är där. Blöjorna kostar bara 24 kr för ett stort paket.

Nej, nu får jag nog göra ett ryck innan det är dags att dra


Jobbiga telefonsamtal

Hatar verkligen att sitta och prata i telefon med olika myndigheter och sånt som man måste ringa till ibland men allra värst är när man måste ringa till en person som man har en personlig relation till och ta upp något som inte är riktigt bra. Det har jag gjort idag. Vill inte gå in på det nu men jag tycker sånt är riktigt jobbigt och jag har skjutit upp det hela veckan men nu efteråt så känns det bra att jag gjorde det, att vissa saker kommer fram och att det kommer lösa sej. Det är huvudsaken det. Jag har skrivit en lista på alla samtal jag måste ringa. Jag skjuter bara upp alla men nu på mån ska jag sätta mej och ringa till alla. Lika bra att få det gjort. Annars då? Allt flyter på somvanligt. Dagarna går i rasande fart och det verkar som om våren är här på riktigt. Det gillas verkligen.

Ikväll blir det hemmagjord pizza och Mordkommisionen. Ha en bra kväll alla


Måndag

Vilken härlig dag det varit idag! 14 grader i skuggan. I love it! Tycker jag har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Har väl vart en helt vanlig dag men jag har städat upp lite i trädgården också. Var så gött ute att tom Milton tyckte om det. Han är ju lite gnällig annars när vi är ute. Gunga är verkligen något han tycker om. Har även tagit ett varv runt Ås oxå. Har varit rätt aktiv om jag får säga det själv :-) När våren kommer kommer jag ut ur mitt ide


Men vart kom den ifrån?

Vaknade imorse och det var helt vitt ute. Min första tanke var Yes! Nu kanske vi kan åka lite skidor. Var inte riktigt färdig med det än i år. Vi gick upp, gjorde oss iordning och kom ut till bilen. Då kom jag på varför jag vill ha vår och varför jag egentligen hatar snö. Alla barnen var blöta innan de hann in i bilen och hälften av all snö hamnade inne i bilen. Det var kallt och jävligt! Halkigt på vägen var det också. Hamnade i en bilkö som körde i 40-50 km/h från Åmot och in till stan. Rasmus och Lukas kom lite sent till skolan. Haha, vill verkligen ha vår och det ska ju bli jättevarmt till helgen igen så vi får väl passa på att åka skidor när vi kommer hem idag då :-)


Livet flyter på....

Händer inte så mycket nu. Livet består just nu i köra barn till skola/dagis, laga mat, hjälpa barn med läxor, duscha/borsta tänderna på barn, städa, tvätta, diska och kanske hinna med och leka lite däremellan. Ett helt vanligt vardagsliv helt enkelt och just nu är jag väldigt nöjd med det. Stuper i säng strax efter att vi får barna i säng. Men det är min egentid det. Finns inget mer avslappnande än att sträcka ut sej i sängen och slötitta på någon film eller serie. Just nu håller vi på att kolla igenom Mordkommissionen. Rätt bra faktiskt. Tyckte det var segt i början och så har jag lite problem med danskan. Det är ju inget vackert språk precis. Nej, som sagt, händer inte mycket nu och jag har inget att se fram emot just nu men det kommer väl. Jo, förresten, vår och sommar ser jag verkligen fram emot. När barna bara kan slänga på sej ett par foppatofflor och gå ut. Man slipper alla jobbiga kläder och man kan åka och bada. Helt underbart!


 Det händer väldigt mycket i lille Miltons liv just nu. Har ju börjat resa sej upp och förut tog han sina första "kryptag" Han har ju hasat sej fram ett tag men förut lyckades han ta några tag på mattan. Gullongen min. När det väl börjar så går det så fort. Det är snart han går nu :-)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu