Jag lever

Har verkligen haft bloggtorka ett tag, eller rättare sagt har fortfarande. Har verkligen inget intressant att skriva om och jag tror ärligt talat inte att någon är intresserad av vad jag åt till middag eller om jag städat toaletten idag. Funderar på att ta bort bloggen. Men jag vet inte, den har ju varit med mej i över tre år och jag har ju lagt ner mycket tid på den så det är ju synd att bara ta bort den. Vi får se, låter det gå ett tag till.

 Har inte hänt så mycket sen sist. Det har ju vart påsk och som vanligt på påskafton har vi åkt Värmland runt med påskbrev. Var även och åt hos mamma och pappa. Barnas godisskålar är helt överfyllda nu. Det är ju helt sjukt. Jag mår illa bara av att tänka på det.

På skärtorsdagen var jag och Dan i Karlskoga och köpte oss en buss. Var väl egentligen inte vad någon av oss ville ha men vi var ju verkligen i behov av en buss så det fick bli den. En Renault Espace. Rätt så liten buss så vi får typ bara med oss barna och inget mer. Vi hade ju lite otur på vägen dit. Oljelampan började blinka på Passaten och det hjälpte inte att vi fyllde på olja så när vi kom till Karlskoga var motorn skrot. Har vi tur så går det att fixa annars har vi förlorat en massa pengar på den. Skulle ju sälja den nu. Iaf så fick vi lämna kvar bilen där så Dan fick åka en extra tur med bilkärra till Karlskoga. Tur i oturen ändå att det hände då och inte när jag körde grabbarna till skolan lr nåt.

Ni får ha en bra fortsättning på påsken, det lilla som är kvar och till sist vill jag bara säga att jag är så otroligt glad att jag har min familj och att alla är friska. Mina älskade barn och min man som finns där. Puss på er


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu