En annan dag...

Ja, det är det idag och nu känns det mycket bättre. Är såklart fortfarande trött och sliten, det kommer jag inte ifrån som 4-barns mor. Mille har sovit två hela nätter i rad nu och jag hoppas verkligen det håller i sej. Jag blir helt knäckt när jag inte får sova...

Igår hade vi kalas för Rasmus. Vi hade hyrt Volvogården så han hade bjudit hela klassen + lite andra barn i hans ålder. De hade ju en hel gympahall att härja i så det var lyckat. Rasmus var väldigt nöjd. Fick en massa fina paket.

Nu tror jag faktiskt att jag ska åka och köpa mej lite godis

Ha det gôtt


VARNING för känsliga läsare

Detta kommer att vara ett riktigt gnälligt inlägg, troligen det gnälligaste och mest själviska jag någonsin skrivit så om nån stör sej eller inte orkar med gnäll så kan ni sluta läsa nu!

För det första JAG BEHÖVER SOVA!! Har en bebis som är vaken flera gånger per natt (ja jag vet, har man skaffat sej barn så får man skylla sej själv. Ni som tänker så kan bara hålla truten) sen en treåring som har börjat vara vaken ett par gånger per natt. Jag är totalt j-a slut! Har inte sovit en natt på fyra månader, troligtvis mer eftersom man inte sover gôtt i slutet på en graviditet

För det andra saknar jag mitt jobb och mina vänner där. Tänk vad trevligt det vore med lite vuxet prat nån j-a gång! Har inte tid med något längre. Hinner ju knappt duscha för den lilla huliganen sover max 20 min åt gången, och lite egen vuxentid kan jag bara titta i stjärnorna efter för när han somnar vid niotiden då stupar jag i säng jag med.

För det tredje så krånglar precis allt nu. Diskmaskinen och tvättmaskinen har gått i sönder så nu får jag åka runt till mamma och svärmor och tvätta, inge kul alls. Bilen är inlämnad. Trodde jag skulle få den idag men ICKE! Hur ska jag ta mej in till stan med alla barnen på mån? Är ju airbag fram så där får ju ingen sitta. Är så trött på att tänka och planera. Orkar inte ens bestämma vad vi ska ha till middag längre. Skulle helst av allt vilja ta med mej mitt duntäcke till en lagomt varm öde ö, kanske ta med en bok, och bara vara själv... Men antagligen skulle jag sakna mitt liv men just nu så orkar jag inte ens tänka på hur jag ska ta mej från A till B.
Glömde säga att nätet strejkar för femtielfte gången hemma också...

Ja, nu fick jag det ur mej men känns det bättre? Nej.

Har just dragit ut visdomstanden, kan vara därför jag är så jäkla gnällig idag. Är nog bättre imôrrn...

Ha det gôtt


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu