Nu har jag blitt bonnmora på riktigt



Jag och Neo har sått morötter, rädisor och ärtor idag. Sen om det blir något av det är en annan femma.

Imorgon är det två veckor kvar. Shit!


Hej hopp

Har haft lite bloggtorka ett tag. Mitt liv har vait rätt händelselöst denna vecka men jag klagar inte för det. Rätt gôtt att bara ta det lungt. Påskhelgen var det ju såklart full rulle. Lördagen var vi runt halva Värmland och kastade påskbrev. Hann även att säga hejdå till Elin om flyttade hem till Jämtland i söndags. Är så glad för hennes skull men inte för min. Kommer att sakna dej jättemycket gumman! Mitt liv kommer att bli så mycket tristare utan din humor haha.

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del (med mina mått mätt) och på det har jag sovit två tim. Egentligen var det Neo som skulle sova för han var på fruktansvärt dåligt humör men han kollade på tvn och jag somnade såklart

Nu tror jag att det blir en tur till mina svärföräldrar

Ha det gôtt i kvällssolen


Husdjur i diskmaskinen



Fattar inte hur de tar sej in men tro´t eller ej, det gör de. Måste nog införskaffa något sorts medel nu igen. Visst är de söta men inte när de är i min diskmaskin. Jäkla bacillspridare!


Städa städa städa

Nu har städnings och sorteringsmanin satt igång på riktigt. Har hållit på i två dagar nu, så nu är det nästan kliniskt rent överallt. Alla blommor duschade osv. Har lite sorterande av papper och sånt kvar. Ja, just det! Måste ju sätta upp skötbordet också. Gôtt att ha allt färdigt ifall.... Man vet ju aldrig, det är ju inte så många veckor kvar. Jag fattar fortfarande inte att jag är gravid haha. Hänger inte med riktigt, allt har gått så fort. Jaja, om ett par veckor fattar jag nog det när man ligger där på förlossningsbordet. Då ligger man där och ångrar allt hehe

Ha det gôtt

PUSS


Förlossningen...

Ja, herregud! Det är ju snart dags igen. Bara 4 veckor kvar och jag är verkligen livrädd. Såg på en unge i minuten igårkväll, fattar inte varför jag kollar på sånt. Andra säger att de gråter för att de är bebissjuka osv men jag gråter för att jag blir påmind hur jäkla ont det gör. Har inte haft några svåra förlossningar förut (Neo var ju ute på 45 min) men ändå... smärtan finns ju där ändå. Jag måste försöka koncentrera mej på känslan efteråt när allt är över och det blir lungt i hela kroppen och man har sin lilla bebbe där. Huvudsaken är ju att allt är bra med lillsnuttan egentligen. Jag klarar mej... Jag har börjat oroa mej för allt denna gången. Känns så annorlunda denna gången. Är det för att det är en tjej?


Nu är våren äntligen här på riktigt!

    

Jag och Neo i våra solbrillor ute i solen. Igår fanns det inte mycket att klaga på


Påskpyssel

Vilken lugn och skön helg vi haft! Vädret har ju vart helt underbart. Just nu visar termometern på 18,9 grader, och solen är ju inte ens framme. Det gillas verkligen! Jag har mest suttit på en stol och kollat på när Dan grejat i trädgården och barna lekt. Får väldigt ont i ryggen om jag gör nåt som jag inte är van vid. Men jag klagar inte. Att sitta och peka i en stol i solen är inte fel =)

Under veckan här så har jag och barna påskpysslat. Det är nåt jag skulle kunna göra i timmar. Det är ju så kul, det är bara min dåliga fantasi som sätter gränser. Tur att internet finns så man kan få lite tips





Här är våra kreationer. Kolla in Lisebergskaninen. Är den inte söt?

Ska försöka att pyssla lite med ägg när de kommer nästa gång


Göteborg

Gud, va gôtt vi hade det i helgen , jag och älsklingen. Fint hotell, god mat och lungn och ro. Det började ju inte så bra. Vi körde vilse i några tim men när vi väl kom fram var det värt det. Jättefint hotell som låg precis vid havet med bryggor och allt. Måste ju vara otroligt fint på sommaren







På lördagen så knäckte Dan iden om att åka till Ullared och då gick det såklart inte att stoppa mej. Så vi hamnade där. Var väl där typ en tim sen fick det vara bra. Var så otroligt mycket fôlk. Men det blev ju såklart endel handlat. Köpte en stooor Pingu till Neo och när vi kom till mamma och pappa för att hämta honom så var det enda han såg. Han bara sträckte ut armarna och skulle krama den. Det är hans nya favorit det. Igår fick jag sätta på blöja och en tröja på den. Haha godingen!

Men det är alltid bäst att sova i sin egen säng. Sov som en prinsessa söndagnatt. Sen så måste jag säga att järntabletterna var ena riktiga mirakelpiller. Nu orkar jag faktiskt vara vaken ända till elva ist för nio och inte behöver jag gå och lägga mej på dagen heller. Det ni!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu