Trött, trött, trött och jobb, jobb, jobb

Sorry att det inte blir så mycket uppdaterat nuförtiden men jag tycker inte jag gör något annat än jobbar och när jag inte gör det så är det en massa annat som ska göras. Är så förbenat trött hela tiden också och det har väl sina orsaker. Orkar inget just nu.

Annars då? Händer inte så mycket i mitt liv just nu, förutom jobb då. Är lite ledsen i ögat eftersom Babyproffsen i Töcksfors hade öppet sista dagen igår. Tråkigt!

Var med Elin, Alva och Neo på Ikea under veckan. Det var väldigt trevligt. Dock inte lika dramatiskt som sist. Men vad säger du Elin, vi ska väl snart dit igen och då ska jag minsann köpa mej en bäddmadrass haha.

Händer somsagt inte môe i live mitt just nu men jag funderar på om jag ska bli med Mari på Erik Hassle i Karlstad i början på nov. Bara jag får barnvakt så.... Behöver göra nåt kul nu

Ha det gôtt

Mârten 2010

Blev inte mycket mârten för mej iår eftersom jag jobbade hela helgen. Var aldrig i stan alls på lördagen. För första gången sen jag var född typ så missade jag torgdagen. Fast det var väl bara bra. Man bränner ju bara en massa pengar och jag fick ju ändå det jag brukar köpa. Strumpor av mamma och kokostoppar av svärmor.

Iaf på sönkväll tog vi oss en tur med barna. Lika uppskattat somvanligt. Fick slita Neo ur karusellerna





Det blev två timmar på mârten och det var väl alldeles lagom. Var lagomt med fôlk också för en gång skull. Var halva priset för karusellerna så vi trodde nog att det skulle vara packat men det var inga köer alls

Och till sist, är många kanelbullar idag, det är ju kanelbullensdag =)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu