Hej hopp

Får passa på att blogga lite nu medans Neo sover. Det är verkligen fullt upp med honom nu. Han har ju börjat krypa, eller mer hasa sej fram nu. Så man har inte något kvar i lådor eller hyllor. Imorse hade han fått tag i fiskmatsburken och hällt den över sej. Det luktade inte så gott av honom sen kan jag säga =)

Igår tog jag fram saxen och klippte av de långa testarna Neo hade på huvudet. Han blev ju så stor med en gång lillkillen min




Idag har jag vart en tur till Arvika. Jag och Elin har vart ute på promenad och Neo har alltså träffat sin blivande flickvän Alva. Ja, tänk om man fick bestämma. Mina barn ska va med i "Mommas boys" haha, nejdå det blir nog bra skulle jag tro. Jag har väl några år på mej att hjärntvätta dem =)

Var inne en sväng hos mormor också. Var ju tvungen att lämna tillbaka gardinerna. Nu har jag äntligen kommit hem och jag ska strax dra igång med middagen. Blir lax idag, en av mina favoriter...

Just det, till Anette måste jag bara säga att det fixar du. Kan jag så kan du. Trodde aldrig det om mej själv. Visst blev det lite bubblor här och där men vaddå, det ska säkert göras om igen om nåt år =)

Ha det gôtt allihopa

=(

Söndagar är som sagt alltid lika jobbiga för mej. Lämnar ju Rasmus och Lukas då...

Den här helgen har det verkligen gått i ett. Igår var jag, Lukas och Neo inne i Arvika. Lukas har ju börjat på Funkykids och han tycker det är såå kul. De har nåt hemligt för sej, nåt de inte får berätta för föräldrarna. Spännande...

Blev en tur på stan. Var tvungen att få tag i nya gardiner till köket. Jag har lånat mormors och hon ville ha tillbaka dem innan mârten. Det svider lite i hjärteroten, jag är så kär i dessa gardinerna men men jag fick tag i några andra tillslut som jag tyckte var skapliga



Mormorsgardinerna =)



Mina nya...

Idag har vi vart på fôlkrace. Älsklingen körde idag men det gick inte så bra. 4:a i två heat sen gick växellådan isönder. Då åkte jag och barna hem. Det tyckte nog Neo var gôtt, han har vart lite hängig och förkyld de senaste dagarna



Mina gullungar på fôlkrace

Nej nu börjar Parlamentet, sen får det og bli sängen

Natti natti

Torsdag

Ja, då var denna veckan snart slut också. Det är ju lovdag imorgon så då ska jag och mina tre killar mysa hela dagen =)

Många har undrat på min tatuering. Den är gjord i Arvika på Global Tattoo, jag tror han hette Dennis han som gjorde den. Och den är på underarmen. Blir bara nöjdare och nöjdare över den. Många avrådde mej från att göra en där men jag ville ha en som jag kan visa men också dölja om jag vill. det kommer att sluta med att jag har fortsatt med rankan upp över överarmen också =)

Idag verkar det ju bli fint väder med så när jag har hämtat Rasmus och Lukas i stan får vi nog fortsätta med att röja i trädgårn. Lukas tycker det är så kul att dra ris. Jag har sagt att om de är duktiga och hjälper till så ska de få en varsin peng när vi röjt färdigt, beroende på hur mycket de hjälpt till. Så Lukas sliter ju som ett litet djur. Han håller nämligen på att spara till en 4-hjuling. Han ska bara önska sej pengar nu när han fyller år säger han. Han är rolig han. Men det är bra att han lär sej att han inte kan få allt han pekar på utan endel grejjer måste man spara till... Det är knappt han köper lördagsgodis för veckopengen utan allt ska sparas

Nej, nu ska jag passa på att dra ram dammsugaren medans det är lungt i huset

Puss på er

Ja då var det gjort!

Jag har vart så nervös. Mådde illa så jag trodde jag skulle spy förut. Alla tjatar ju om att det gör så himla ont...
Äntligen är den gjord. Blev inte riktigt som jag tänkt mej men jag är otroligt nöjd ändå...

Hade ju inte tänkt å göra en sån här stor och så skulle jag göra barnas namn men det blev denna istället =) Får ta namnen nästa gång ist. För när jag satt där så började jag fundera på vart jag skulle ha min nästa, och att det gör så otroligt ont, det vet jag inte. Det är ju uthärdligt iallafall

Måste lägga upp en bild på min första tatuering som jag gjorde för nio år sen



Söt va?

Nu ska jag gå ut och röja i trädgården lite

Hej då




En seg söndag

Hej hopp mina vänner

Idag känns det som om det är en riktig söndag. Regnar och helgen är slut, allt man vill göra är att ligga i soffan och slappa.

Men icke! Idag har vi vart på Årjängsmârten en sväng. Köpte somvanligt strumpor, så nu har jag i ett år framöver, och blommor. Orkideer, jag bara älskar orkideer, och nån med blomma som jag inte vet namnet på.

    

Fina va?

Har tänkt länge nu att jag ska lägga upp bilder från renoveringen av vårt hus, så nu kommer det lite smått och gott





Köket före och efter





Hallen före och efter

Rasmus rum när vi blev färdiga



Lukas rum när vi var färdiga. Blev så nöjd med stjärnorna =)

Det är allt vi har hunnit med. Huset ska ju totalrenoveras så vi har väl typ sju rum kvar. Men det är himla kul. På Rasmus och Lukas rum har jag faktiskt tapetserat själv. trodde aldrig jag skulle klara det men jag fick allt upp dem tillslut. Här är det ombytta roller. Jag renoverar och Dan lagar maten =)

Nej, nu får det nog bli soffläge tills Neo vaknar

bye bye


Äntligen

Ja, nu har jag äntligen fått mitt bredband. Visseligen sitter jag just nu med en sladd i datorn för jag som är så iq- befriad när det gäller datorer fattar ju inte hur man får igång det trådlösa. Jag får höra med min svåger David om han kan komma och hjälpa oss, han är ju lite av en datanörd =)

Låg och tänkte på det här med barnuppfostran igårkväll när jag inte kunde sova, har en tendens att bli väldigt djup när jag ligger och filosoferar på natten. Såg på Efter 10 igår morse, ja jag vet, jag har inget liv. Det handlade om barnuppfostran. Det var rätt intressant faktiskt. Jag är ju en sån förälder som mest flyter med. Visst har mina barn regler och så men jag är nog inte så spänd av mej. Jag låter dem slåss och lösa det mesta själva, Rasmus och Lukas alltså. Neo får inte riktigt vara med och slåss än =) Och enligt experterna var det rätt. Men en sak som de sa som jag reagerade på var att man skulle avvisa sina barn, det känns väl inte bra, eller?Fast de har väl kanske rätt. Barn måste ju lära sej alla känslor, har de inte varit utsatta för vissa känslor så lär de sej inte om dem och då blir det kanske jobbigare senare i livet. Ja experterna har väl rätt men som förälder är det inte lätt att se sina barn ledsna och det var väl det de menade att föräldrar idag gör allt för att inte barna ska vara ledsna och olyckliga, sk curlingföräldrar. Hur gör man rätt egentligen? Nån som vet?

Nej, nu får det räcka med djupheter. Idag blir det väl som vanligt en slappdag hemma. Malin har lånat vår bil så nu sitter jag fast här på vischan. Haha, det är gôtt också. behöver inte känna pressen att jag måste göra en massa grejjer. Jag och neo tar oss nog en promenix sen och utforskar trakterna. Det verkar ju bli fint väder idag med


Ha en bra dag i solen

Torsdag

Ja det tar ju lite tid mellan mina inlägg =( Inget bredband än. Fattar inte vad det är för inkompetenta idioter som sitter och jobbar med detta. Fast den här gången är det jag som slipper ringa och skälla. Det är min älskling som får sköta detta nu. Men han verkar ju inte ha nån mer pondus än mej för vi har ju inte fått det än. Nu på mån så ska det faktiskt komma nån hem till oss och göra vad de nu gör, så vi håller tummarna. Fattar inte hur det kan va så svårt, mina svärföräldrar hade ju både bredband och telefon där före oss..

Annars då? Jag sitter hos mamma och pappa medans Rasmus är i skolan och Lukas på dagis. Blir så mycket bilåkning om man ska åka fram och tillbaka. Och det passar ju bra att åka hit, då kan jag kolla datorn och Neo sova. Det går ju så mycket pengar om man ska driva runt på stan =)

Nu ringde Alexandra. Rasmus var med Lova hem från skolan igår och de hade bakat bullar men han hann inte vänta tills de blev färdiga för mormor kom och hämtade honom så han skulle få några sen vid skolan. Då blir han nog glad.

Nu vaknade Neo, bäst att ta upp honom

Puss på er alla

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu